Mirjam en Roger

Op maart 20, 2016,

Door Eva hebben wij echt een hele bijzondere geboorte ervaring gehad. We zijn echt ontzettend dankbaar hiervoor. Wij kunnen echt de hele wereld aanraden om een HypnoBirthing cursus te doen. Het geeft je vertrouwen, vertrouwen in je zelf, in je eigen natuur en zo hoort het te zijn.

 

Onze cursus bij Eva heeft ons echt sterk gemaakt als koppel. Wij wisten samen precies wat te verwachten en wat te doen.
Alles voelde ontspannen en rustig. Ik heb gelachen tijdens de geboorte en riep 15 minuten na de geboorte dat ik bevallen heel erg gaaf vind! En dan vind ik nog steeds. Eva heeft hier echt een groot aandeel in gehad. Ze is zelfs nog voor een privé sessie bij mij thuis geweest om de laatste onrust te laten gaan. Ze doet dit met heel veel liefde en geduld. Ik ben echt enorm blij dat we onze voorbereiding zo serieus genomen hebben, maar nog blijer dat we bij Bliss terecht zijn gekomen.
Hierdoor hebben we een prachtig meisje (sterrenkijker) gebaard via een 100% hands-off en 100% natuurlijke geboorte.

De verloskundige was lyrisch enthousiast over het vertrouwen wat we hadden in onze manier. Onze capaciteit om zelf dit kindje te baren. Ik heb tijdens de geboorte steeds Eva dingen horen zeggen in mijn hoofd. “Laat maar los, je lichaam weet exact wat het aan het doen is. Durf daar op te vertrouwen. Jij kan dit.” Tijdens de geboorte zelf heb ik de oefeningen niet gedaan, het vloeide op een hele fijne en natuurlijke manier waardoor ik zonder oefeningen in diepe trans raakte. Zo was het precies goed voor ons.

Eva, mega mega bedankt voor al je steun en liefde in de voorbereiding van de geboorte van Anna.
Je hebt een gouden hart en wist precies dat te zeggen wat wij nodig hadden.
DANKJEWEL!!

-->