Informatieavond

Mocht je interesse hebben in HypnoBirthing, maar weet je nog niet precies wat je kunt verwachten tijdens de cursus? Twijfel je nog of deze cursus wel bij je past? Vind je de “Hypno” in HypnoBirthing nog een beetje zweverig klinken? Wil je even de bevestiging dat deze cursus vooral over logisch nadenken, fysiologie en ontspanning gaat?

Dan is de gratis informatie bijeenkomst iets voor jou!

En het leuke is, dat je deze nu op elk moment, wanneer het jou uitkomt, zelf thuis kunt bekijken! De gratis opname van de  informatiebijeenkomst duurt 45 minuten waarin je  een helder beeld krijgt van waar de cursus uit bestaat en hoe je deze tools voor jezelf, je partner en je kindje in zou kunnen zetten. En het leuke is: je haalt er sowieso iets uit, ongeacht of je besluit de cursus te volgen of niet ­čśë

 Wil jij de gratis informatie bijeenkomst in je mail ontvangen? Dan kun je je hiervoor  aanmelden via het inschrijfformulier. Je krijgt dan een mail toegestuurd met een link waarmee je de informatie kunt downloaden en op een geschikt moment voor jou, kunt bekijken. 

 

Heb je nog vragen hierover neem dan gerust even contact met me op.

Tel: 06-30035079