Investering

Groepscursus HypnoBirthing® € 395,- per koppel.

De groepscursus bestaat uit 5 lessen van 2,5 uur. Mocht één van de data in een groepscursus je niet schikken? Geen probleem! Geef het vóór de inschrijving even aan. We kijken dan samen naar een inhaalmogelijkheid. Extra kosten hiervoor bedragen
€ 111,- (Prijs is excl. reiskostenvergoeding van € 0,35 per km buiten een straal van 10 km van Breda)

Vergoeding
Vele zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de cursus HypnoBirthing®, dit verschilt per zorgverzekeraar. Vraag naar de voorwaarden bij je zorgverzekeraar.

Privé-cursus HypnoBirthing® € 675,- per koppel

De privé-cursus bestaat uit 4 lessen van 2,5 tot 3 uur. Privécursus wordt o.a. gegeven in regio Breda, Tilburg, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom. Vraag naar de mogelijkheden voor een privécursus in jouw omgeving. (Prijs is excl. reiskostenvergoeding van € 0,35 per km buiten een straal van 10 km van Breda) Data voor een privécursus worden in onderling overleg gepland. 

In de prijs van de cursus is het volgende inbegrepen:

  •  telefonisch kennismakingsgesprek
  •  5 bijeenkomsten van 2,5 uur
  •  het originele HypnoBirthing® boek van Marie Mongan (Nederlands) 
  •  Nederlandstalige Rainbow Relaxation USB 
  •  lesmateriaal (Nederlands)
  •  support voor, tijdens en na de cursus (per e-mail of telefoon)
  • Het is ook mogelijk om de cursus, privé, in het engels te volgen. Engels cursusmateriaal inbegrepen. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Opfris cursus HypnoBirthing®

Heb je de volledige cursus HypnoBirthing® al een keer gevolgd bij een vorige zwangerschap, maar wil je graag toch even alles op een rij zetten en je verdiepen in de technieken en informatie voor deze zwangerschap? Dat kan natuurlijk ook! We maken samen in onderling overleg 2 afspraken van ongeveer 2 uur tot 2,5 uur waarin we gaan kijken waar jullie behoeftes liggen. Zo kunnen jullie ook bij deze zwangerschap genieten van de voordelen die HypnoBirthing® met zich mee brengt. Kosten hiervoor bedragen €225,– (Prijs is excl. reiskostenvergoeding van € 0,35 per km buiten een straal van 10 km van Breda)

Betaling

Het cursusbedrag dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus overgemaakt te zijn.

Let op: Om er zeker van te zijn dat je de originele HypnoBirthing® cursus krijgt, kun je kijken op www.hypnobirthing-nederland.nl. Alle docenten op deze pagina hebben de originele opleiding en certificering gehad volgens het HypnoBirthing® Institute in Amerika.