Even voorstellen

Hoi, ik ben Eva Voeten, moeder van 3 drie prachtige kinderen. De geboorte van mijn 3de kindje is met de methode van HypnoBirthing® geweest, en toen ik die bijzondere en fijne bevalling heb mogen ervaren dacht ik: WAUW, dit mag elke vrouw weten!

Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de zwangerschap en geboorte. Het is zo’n belangrijk en bijzonder moment in je leven! Het kan heel fijn en mooi zijn. Helaas leren we tegenwoordig door o.a. de media en vervelende verhalen van anderen, dat een bevalling pijnlijk hoort te zijn. Daarmee programmeren we onszelf in ons onbewuste dat dit zo hoort. De uitkomst daarvan kun je natuurlijk wel raden.

Zelf heb ik het geluk gehad dat mijn eerste twee bevallingen minder gemakkelijk zijn geweest. En ja, ik zeg het goed, het geluk heb gehad dat ze minder soepel zijn gelopen. Dat heeft mij, bij de derde, doen inzien hoe het ook anders kan.

Het is prachtig om te zien wat je zelf met je mindset kunt creëren. Juist door het verschil te hebben mogen ervaren, weet ik nu wat er nodig kan zijn om het zo gemakkelijk en fijn mogelijk te creëren voor jezelf. Van daaruit is mijn passie om die kennis met alle liefde en plezier door te geven ontstaan.

Foto’s by: Eva Thomassen Fotografie

Voordat ik in september 2014 de opleiding tot HypnoBirthing® Childbirth Educator heb gedaan bij Marie Mongan (de oprichtster zelf), heb ik onder andere gewerkt als Lifestyle Coach. Met Lifestyle Coaching heb ik mensen begeleid in een gezondere en bewustere levenswijze. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd m.b.t. mindset, voeding en beweging. Daarnaast heb ik ook de lessen Zwanger in Shape en Mama in Shape gegeven. Tevens ben ik gecertificeerd NLP Practitioner-, NLP  Master Practitioner- en NLP New Code Coach. Met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) ben je in staat om je bewust te worden van je onbewuste, een heel belangrijk onderdeel van het HypnoBirthing® programma. Daarbij ben ik gecertificeerd Theta Basis DNA practitioner. Thetahealing® is een methode waarbij belemmerende overtuigingen en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens worden vervangen door een positieve overtuiging en gevoel. In het verleden heb ik Alpha training (ook wel de Silva Mind Control Methode genoemd) gedaan en de cursus universele energie bij Stichting Spiritual Human Yoga. Een positieve mindset is iets waar ik naar leef. Naast de HypnoBirthing geef ik met regelmaat cacaoceremonies en soundjourney’s en geef ik sportles bij Black and White Sportsclub. 

Foto’s by: Eva Thomassen Fotografie

Ik ben ervan overtuigd dat baby’s vrij van trauma op kunnen groeien tot gelukkigere en evenwichtigere mensen, als ze op een kalme en liefdevolle manier geboren worden.

Bliss betekent gelukzalig en Bliss is de gelukswens van mij naar jullie toe, om te genieten van een gelukzalige zwangerschap, een gelukzalige bevalling en natuurlijk een gelukzalige toekomst voor jullie gezin!

Foto’s by: Eva Thomassen Fotografie

Liefs, Eef