Informatieavond

Mocht je interesse hebben in HypnoBirthing, maar weet je nog niet precies wat je kunt verwachten tijdens de cursus?

Ben je verloskundige of zorgverlener en wil je graag weten wat cursisten leren met HypnoBirthing, zodat je ze optimaal kan ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling? Neem dan gerust even contact met me op of neem eens een kijkje op de informatie avond. (Wel graag even aanmelden via het inschrijfformulier ivm  aantal beschikbare plaatsen.)

De eerstvolgende gratis informatieavond vind plaats op donderdagavond 6 januari.
Locatie:  Online 

Je bent, met of zonder partner, van harte welkom! Je krijgt informatie over HypnoBirthing en over de cursus, we doen een ontspanningsoefening en we bekijken een filmpje van een HypnoBirthing geboorte.
Om verzekerd te zijn van een plekje kun je je aanmelden via het inschrijfformulierWe starten om 19.30 uur en rond 21.00 ronden we weer af.

Datum:  Donderdagavond 6 januari
Locatie: Online

Online: krijgen jullie voor aanvang van de avond een (zoom)link toegestuurd. Daarmee kunnen jullie om 19.20u/19.25u inloggen, zodat we om 19.30u kunnen starten.

Tijdstip op locatie: Jullie zijn welkom vanaf 19.15u. Er staat dan een lekker kopje koffie of thee voor jullie klaar.
We starten om 19.30u en rond 20.45u ronden we weer af.

Heb je nog vragen hierover neem dan gerust even contact met me op.

Tel: 06-30035079

Nieuw!

Gratis informatieavond essentiële oliën en familiedynamieken met Lianne Nieuwland.

De Gratis informatieavond over het gebruik van essentiële oliën die je in kunt zetten tijdens je zwangerschap, je geboorte, bij je baby’tje en voor het hele gezin! Wist je dat je met het gebruik van essentiele olien jouw lichaam en dat van je kindje enorm kunt ondersteunen? Essentiële oliën kunnen bijdragen aan het gezonder en lekkerder in je vel zitten op zowel fysiek als emotioneel vlak. Denk aan: meer ontspanning tijdens zwangerschap, het durven openen en loslaten bij de geboorte, lekker(der) in je vel zitten in de kraamweek, darmkrampjes, betere nachtrust en nog veeeeeeel meer!

Nieuwe data worden zsm bekend gemaakt zodra we weer live samen kunnen komen.

Datum:  –
Locatie: Archimedesstraat 91, Breda
Tijdstip: 19.30u tot +/- 21.00u