Informatieavond

Mocht je interesse hebben in HypnoBirthing, maar weet je nog niet precies wat je kunt verwachten tijdens de cursus?

Ben je verloskundige of zorgverlener en wil je graag weten wat cursisten leren met HypnoBirthing, zodat je ze optimaal kan ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling? Neem dan gerust even contact met me op of neem eens een kijkje op de informatie avond. (Wel graag even aanmelden via het inschrijfformulier ivm  aantal beschikbare plaatsen.)

De eerstvolgende gratis informatieavond is op maandagavond 16 december, locatie Takkebijsters 72, Breda

Je bent, met of zonder partner, van harte welkom! Je krijgt informatie over HypnoBirthing en over de cursus, we doen een ontspanningsoefening en we bekijken een filmpje van een HypnoBirthing geboorte.
Om verzekerd te zijn van een plekje kun je je aanmelden via het inschrijfformulierWe starten om 19.30 uur en rond 21.00 ronden we weer af.

Datum:  maandag 16 december
Locatie: Takkebijsters 72, Breda (verloskundigenpraktijk Nintu)
Tijdstip: Jullie zijn welkom vanaf 19.15u, er staat dan een lekker kopje koffie of thee voor jullie klaar.
We starten om 19.30u en rond 20.45u ronden we af.

Heb je nog vragen hierover neem dan gerust even contact met me op.

Tel: 06-30035079

Nieuw!

De Gratis informatie avond over het gebruik van essentiële oliën die je in kunt zetten tijdens je zwangerschap, je geboorte, bij je baby’tje en voor het hele gezin! Wist je dat je met het gebruik van essentiele olien jouw lichaam en dat van je kindje enorm kunt ondersteunen? Essentiële oliën kunnen bijdragen aan het lekkerder in je vel zitten op zowel fysiek als emotioneel vlak. Denk aan: meer ontspanning tijdens zwangerschap, het durven openen en loslaten bij de geboorte, lekker(der) in je vel zitten in de kraamweek, darmkrampjes, betere nachtrust en nog veeeeeeel meer!
Schrijf je snel in via het inschrijfformulier en laat je inspireren!

Datum: Maandag avond 25 november
Locatie: Archimedesstraat 91, Breda
Tijdstip: Jullie zijn welkom vanaf 19.15u, er staat dan een lekker kopje koffie of thee voor jullie klaar. We starten om 19.30u