Tessa

Tessa

Bij mijn eerste zwangerschap heb ik geen cursus gevolgd en het allemaal op me af laten komen. De bevalling is goed gegaan, alleen had ik wel moeite om mijn ademhaling onder controle te houden. Toen Eva me helemaal enthousiast had gemaakt met hoe leuk deze cursus is en kon bijdragen aan een soepele bevalling, stond ik open om de cursus hypnobirthing te volgen.


Wat fijn is, is dat je je bewust wordt van wat er gebeurt met je lichaam tijdens de zwangerschap en de bevalling, en leert om echt rust te nemen met de relaxatie cd’s. Wat me erg goed geholpen heeft is het leren van de drie ademhalingstechnieken in de verschillende fases van de bevalling en de tips die je krijgt om je ademhaling laag te houden. Deze hebben mij rustig gehouden, waardoor ik kan zeggen dat mijn tweede bevalling soepeler is verlopen. Hypnobirting is voor iedere aanstaande ouder een aanrader, zeker niet alleen voor je eerste bevalling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *