Bregje en Barry

Bregje en Barry

IMG-20181001-WA0002

HypnoBirthing, voor ons klonk het een beetje “zweverig”, toch begonnen we met heel veel zin en interesse aan deze cursus bij Eva. Al snel bleek het totaal niet zweverig te zijn, maar juist heel praktisch en positief.  Precies de dingen die we nodig hadden.

Met behulp van oefeningen en tips heb ik mijn zwangerschap als één van de mooiste periodes in mijn leven kunnen ervaren, ondanks de tegenslagen die er af en toe waren. 

Toen de eerste tekenen zich aandienden had ik dus ook totaal geen angst of spanning, ik keek er zelfs naar uit. Doordat wij ons tijdens de zwangerschap al bezig hebben gehouden met op een bewuste manier ontspannen, wat werkt voor ons samen, wat vinden we niet fijn en hoe kunnen we omgaan met “tegenslagen”, voelden we ons samen super sterk.

Door deze ultieme manier van ontspanning en positiviteit is de bevalling dan ook precies zo gelopen als we voor ogen hadden.  Ik had nooit gedacht  dat we met zo’n positieve blik op de bevalling terug zouden kunnen kijken, en we nu zo’n lief en relaxed mannetje in onze armen kunnen houden.