Lotte, Milan & Keira-Leigh

Lotte, Milan & Keira-Leigh

De keizersnede van Keira-Leigh🦋

Vandaag na een gekke bevalling zijn wij trotse ouders geworden van Keira-Leigh. Ze weegt 3,3kg en is 47cm lang. Geboren na 24 uur middels een keizersnede. Vanmiddag ben ik bevallen. De hele bevalling is 180 graden tegenovergesteld van wat we wilde, maar wat heb ik veel aan de cursus gehad zeg! Ik heb mezelf rustig kunnen houden in alle gekke situaties waarin we zijn beland. We hebben echt voet bij stuk kunnen houden in sommige situaties en ik heb me rustig kunnen houden met alle naalden, ondanks dat ik dat helemaal niks vond. Maar vooral 12 uur lang weeën opgevangen door de weeën opwekkers. Ik bleef steken bij 3cm, daarom kreeg ik een keizersnede helaas…

Ik heb het wel echt als een positieve ervaring gezien, ondanks dat het niet was wat we wilden. We waren echt een team samen en de golvingen zijn goed opgevangen en Milan deed allemaal lieve dingen waardoor het makkelijker werd.  Ondanks dat het geen voortgang gaf was het heel mooi! En inderdaad mee met de flow en me overgegeven aan de situaties, maar wel met gezond verstand er naar gekeken. Zeker wel geleerd op de cursus 🙏 Ben er echt dankbaar voor!