Krista, Youri en Loua

Krista, Youri en Loua

Wat ben ik blij dat ik bij de HypnoBirthing cursus van Eva terrecht ben gekomen. Ik ben inmiddels moeder van twee kindjes en ik vond mijn bevallingen alle twee een intense, maar fijne ervaring. En dat terwijl ik voor mijn eerste bevalling heel veel angst had. De cursus heeft mij zo’n andere kijk op het bevallen, het vrouwelijk lichaam en de kracht van je gedachtes gegeven. Mijn bevallingen liepen precies zoals ik het me had bedacht en ook nog eens in bad bevallen bij beiden.

Bij mijn tweede zwangerschap heb ik de opfriscursus gedaan. Ik heb bij de tweede bevalling de weeën geen moment als pijnlijk ervaren dankzij alle oefeningen, tips en mindset. Ik raad iedereen aan deze cursus te doen bij Eva, want ze is een heel fijn persoon met veel kennis!

Krista en Loua

Krista,Youri en Loua